Soundpainting

ssCol·lectiu FREE’T, som un grup d’artistes de diferents disciplines que basem el nostre treball en la improvisació.

Tenim un laboratori obert on investiguem la improvisació collectiva treballant en la recerca de paràmetres comuns, la influència/ interacció entre les diferents disciplines i l’observació dels processos creatius conjunts.

Una de les eines que utilitzem per a les nostres creacions és el Soundpainting, un llenguatge de signes multidisciplinar de composició en viu. Aquest llenguatge és aprés i interpretat pels músics, ballarins i artistes visuals; està compost per més de 1200 signes que s’utilitzen per generar, organitzar i desenvolupar el material en les creacions en directe.

http://cfreet.tumblr.com/

sss

IMPROVISACIONS DIRIGIDES I PROJECTES MULTIDISCIPLINARS

Una de les eines que utilitzem per a les nostres creacions és el Soundpainting, un llenguatge de signes multidisciplinar de composició en viu. Aquest llenguatge és aprés i interpretat pels músics, ballarins i artistes visuals; està compost per més de 1200 signes que s’utilitzen per generar, organitzar i desenvolupar el material en les creacions en directe.

El Soundpainting és un llenguatge de signes multidisciplinar per a la composició en temps real. Creat per Walter Thompson el 1974 a New York, avui en dia té uns 1200 signes i és el llenguatge que utilitza el soundpainter/ director per indicar quin tipus de material artístic suggereix i també per interaccionar amb el s intèrpret s i així crear les composicions al moment.

 

Arnau Millà - direciò
Arnau Millà – direciò

www.arnaumilla.com