Jordina Millà Benseny, pianista i improvisadora, ha estat influenciada per la música des dels primers anys. Cursà els estudis superiors de piano clàssic a CODARTS University of Arts de Rotterdam, on també obtingué posteriorment el màster en piano performance. Durant aquest període, el prestigiós programa de beques Huygens li va ser atorgat pel ministeri d’Educació i Ciència d’Holanda. Després del seu temps a Holanda, es va traslladar a París per continuar els seus estudis a l’Escola Normale de París. Paral·lelament oferia recitals per a piano sol i de música de cambra arreu dels Països Baixos, Espanya, Bèlgica i Itàlia.

Amb el temps el seu interès artístic s’ha desenvolupat per necessitat natural, canviant així la seva relació amb aquest instrument i la música. Durant el camí, coneix a Agustí Fernández el qual l’ha orientat en els camins de la improvisació. Actualment el seu interès principal és en la música improvisada, i en el llenguatge contemporani.

Forma part de l’escena d’improvisadors del país, és membre d’Improject, Col·lectiu Free‘t i del Trio Stalzim i col·labora en projectes interdisciplinaris, amb ballarines com Teresa Santos i Sónia Sànchez entre altres.

Com a intèrpret ha estrenat obres de compositors contemporanis com Henrik Denerin, en l’obra “Land Erosion” per a piano sol estrenada durant una residència en la Fundació Phonos de Barcelona, o dins del marc de Mixtur Festival 2017, en l’ensemble d’improvisadors, l’obra escrita per l’ocasió del també reconegut Barry Guy.