Jordina Millà, pianista i imporvisadora ha estat influenciada per la música des dels primers anys. Va estudiar el superior de piano clàssic a la CODARTS University of Arts de Rotterdam, on també hi obtingué posteriorment el màster en piano performance. Durant aquest període, el prestigiós programa de beques Huygens li va ser otorgat pel ministeri d’Educació i Ciència d’Holanda. Després del seu temps a Holanda, es va traslladar a París per continuar els seus estudis a l’Escola Normale de París. Paral.lelament oferia recitals per a piano sol i de música de cambra arreu dels Països Baixos, Espanya, Bèlgica i  Itàlia.

Amb el temps el seu interest artistic s’ha desenvolupat per necessitat natural, canviant així la seva relació amb aquest instrument i la música. Durant el camí, coneix a Agustí Fernàndez el qual l’ha  orientat en els camíns de la improvisació. Actualment els seu interest principal és en la música improvisada, i en el llenguatge contemporàni.

Forma part de l’escena d’improvisadors del país és membre d’Improject, Col·lectiu Free’t i del Trio Stalizim i col·labora en projectes interdisciplinaris, amb ballarines com Teresa Santos i Sónia Sànchez entre altres.

Com a intérpret ha estrenat obres de compositors contemporànis com Henrik Denerin, en l’obra “Land Erosion” per a piano sol estrenada durant una residència en la Fundació Phonos de Barcelona, o dins del marc de Mixtur Festival 2017, en l’ensemble d’improvisadors, l’obra escrita per la ocasió del també reconegut Barry Guy.